Vyzkoušejte si golf, biatlon či lukostřelbu
V neděli 24. května se u hotelu Horal uskuteční tradiční a oblíbená akce pro celou rodinu Zábavná neděle (nejen) s golfem, která přináší příležitost vyzkoušet si různé sportovní aktivity. Na trase vedené Golfovým hřištěm Horal si návštěvníci mohou zdarma zkusit golf pod vedením zkušených instruktorů a přesvědčit, se, že na patování, odpalování míčků či hře na jamku není vůbec nic těžkého.
Připravena budou i stanoviště s jednoduchými úkoly z ne-golfové tématiky, kde si děti i jejich rodiče vyzkouší letní biatlon, bungee running či lukostřelbu, zahrají si tenis s Maxipsem Fíkem nebo zažijí projížďky na koni, golfovou buginou a na koloběžkách. V cíli si mohou pohrát v koutku deskových her nebo se zapojit do tvoření z písku. Kdo splní úkoly na trase, bude zařazen do tomboly o atraktivní ceny v čele s obří plyšovou sovou Kulíškem, maskotem Resortu Valachy. Více na www.valachy.cz/valachy-detem
Návštěvníci si mohou zdarma zkusit golf pod vedením zkušených instruktorů foto Resort Valachy |
Den předtím, v sobotu 23. května, se u hotelu Horal chystá akce pro gurmány k zahájení grilovací sezóny na hotelové terase, která je díky výhledu do údolí i poloze u cyklostezky Bečva oblíbeným letním výletním místem cyklistů i turistů.
Od 10 do 16 hodin v rámci Vítání léta na Horalu budou kuchaři na terase grilovat steaky Qualivo z mladých býčků, připravena bude také frgálová manufaktura či nabídka vín, sýrů či prémiových zmrzlin. Sommeliéři Hoalu navíc přichystali speciální nabídku koktejlů. Premiéru bude mít například letní koktejl Piňa Valachy, jehož základ tvoří nová VALACHY slivovice Resortu Valachy. Určitě zaujmou i koktejly Bazalkové opojení či Valašská Perla. K posezení zahraje cimbálová muzika Milana Mlčáka.
Pohled na areál hotelu Horal foto Resort Valachy |
Vítání léta na Horalu je příležitostí ochutnat grilované speciality ze steaků Qualivo, což je maso produkované podle unikátní švýcarské technologie, jež má vysokou výživnou hodnotu, vynikající chuť a při jakékoli úpravě si uchovává mimořádnou křehkost.
Hotel Horal, který je vyhlášený krajovou valašskou gastronomií v moderním pojetí, zároveň při příležitosti zahájení grilovací sezóny představí nový sezónní jídelní lístek. Tomu dominují pokrmy z jehněčího, srnčího a králičího masa nebo z neobvykle upravené zeleniny. Gurmány jistě překvapí například ředkvičkový krém s ančovičkovým kapáním dle vlastní receptury šéfkuchaře Jaroslava Orsága. V nabídce zůstávají i některé starší osvědčené hity, mimo jiné kyselice, halušky s brynzou či jehněčí kolínko s pohankovým kubou.
Více informací na http://www.horal-hotel.cz/
-pr-