Podzim v oceněné Restauraci na Mýtě
Vlachovická Obecní Restaurace se od svého otevření stala místem, kterou lidé vyhledávají kvůli příjemnému prostředí a hlavně výjimečné gastronomii, založené na kvalitních a místních surovinách. Kvality restaurace a valašské gastronomie byly v létě oceněny i na maďarském mezinárodním gastrofestivalu DERELYEFESZTIVÁL ILINY, kde Krém z Vlachovského bylinkového sena, získal hlavní cenu tohoto gastrofestivalu.
Předkrm – doma uzené kachní prsíčko s houbovou terinkou, omáčkou Cumberland a pečivem |
Od začátku října si tým restaurace pro své hosty nachystal nový jídelní lístek – A LA CARTE VLACHOVSKÝ PODZIM 2018. Nabídku denního menu naleznete na našich stránkách v kategorii KAM ZAJÍT NA JÍDLO. Podzim je barevný, bohatý a pestrý a ten byl i hlavní inspirací pro celý nový ALA CARTE. V nabídce se vícekrát objevují speciality, které využívají čerstvé BIO jehněčí od pana Šeligy, přímo z Vrbětic.
Jehněčí |
Maso si restaurace samo chystá, pro co největší kvalitu. Mladé ovečky, které prožili spokojený život, po valašských kopcích, pasoucí se výhradně po loukách CHKO Bílé Karpaty. Co může být více zdravější, lokální a kvalitnější? Možná pravá Vlachovská zvěřina od vlachovických myslivců, nebo vlachovické sušené ovoce, některá zelenina, byliny, jedlé květy, trnkové placky?
Dezert – vlachovská trnková roláda s náplní z tvarohu, kotlovinami a frgálovou zmrzlinou |
Ano, vše toto a mnoho dalšího naleznete zapracované vv novém ALA CARTE VLACHOVSKÝ PODZIM 2018. Šéfkuchař Michal Kročil, s jeho zástupcem Vladimírem Stejskalem a celým pracovním týmem Vás do vlachovické restaurace srdečně zve.
-pr-