Máte rádi škvarky, klobásky, jelítka, prejt se zelím, zabíjačkovou polévku…?
Máte rádi škvarky, klobásky, jelítka, prejt se zelím, zabíjačkovou polévku…? Pak si nenechejte ujít další Valašskou zabíjačku Bistrotéky Valachy v sobotu 15. února na parkovišti za Obchodním domem Zlín. Koná se od 9 do 14 hodin (nebo do vyprodání).
Všemožné zabíjačkové speciality pro vás připraví osoba z nejpovolanějších – valašský řezník Luděk Matyščák z Velkých Karlovic, jenž v roce 2017 vyhrál soutěž o nejlepší klobásu na Karlovském gastrofestivalu a v dalších dvou ročnících obsadil třetí příčku. Ochutnat nejen jeho klobásy, ale i další pochoutky je zaručený gurmánský zážitek.
Těšit se můžete i na valašské frgály, bavorské vdolečky, kvasový chléb a bagety od pekařů z Bistrotéky Valachy, utopence a další produkty z čestru a z řeznictví Kudlov. Atmosféru zpříjemní harmonikář.
Další a pro letošní zimu již poslední Valašská zabíjačka Bistrotéky Valachy se uskuteční 14. března.
Více: www.bistrovalachy.cz
-pr-