Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

DJ´s capella rozjela mimořádnou párty

date_range 11.Kvě, 2009 featured_play_list Aktuality
 
 
Sobotní čtyřhodinová show připravená DJ´s capellou zapůsobila na návštěvníky MC Kravín silným zážitkem a hlavně je pobavila. Důvodem úspěchu DJ Frankeeho, DJ Madhouse, DJ Reného, a Mr. Kobylky možná bylo navázání bezprostředního kontaktu se všemi příchozími. „Splnilo se nám všechno, co jsme od tohoto večera očekávali. Chtěli jsme, aby přišlo tolik lidí jako minule, což bylo okolo osm seti. A přáli jsme si, abychom pobavili každého. Takže myslím, že jsme s lidmi vytvořili skvělou párty. Jestli chcete důkaz, podívejte se na náš web www.djscapella.cz ," sdělil jeden z členů DJ´s capelly DJ Rene. 
 

Foto

foto Jiří Olšar

 
S vyjádřením pocitů Reného souhlasil i Peter Čiźmarik ze Slovenska. „Celý večer byl skvělý. Hodně mne překvapil ten Mr. Kobylka. Doopravdy jsem totiž ještě nikdy neviděl hrát na diskotéce s DJ´s bubeníka."
 
-jar-
 

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA