Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Oprava hlavního tahu začne už tento týden

date_range 14.Dub, 2009 featured_play_list Aktuality
 
 
Ve středu 15. dubna zahájí Ředitelství silnic a dálnic ČR opravu komunikace I/57, která je hlavní dopravní tepnou Valašských Klobouk. Rekonstrukce proběhne v úseku ulic Cyrilometodějské a Brumovské s výjimkou pasáže od sídla Policie ČR po hlavní křižovatku ulic Dobrovského a Československé armády. Město Valašské Klobouky v souvislosti s opravou žádá občany, aby v zájmu bezpečnosti a předcházení eventuálního poškození nebo znečištění v době frézování povrchu přeparkovali své automobily, které stojí v odstavných pruzích podél komunikace.

„Pro parkování vozů bude provizorně k dispozici parkoviště u supermarketu na okraji města. Tím, že obyvatelé přilehlých ulic přeparkují své vozy, se mohou vyhnout případnému zaprášení či v horším případě poškození aut. Také ale umožní bezproblémový průběh frézování silnice tím, že vozidla nebudou technice bránit v průjezdu a manipulaci na komunikaci," uvedl k přechodnému řešení parkování místostarosta Karel Šoman.

 

Foto

Komunikace I/57 je hlavní dopravní tepnou města   foto MěÚ Val.Klobouky

 
Město Valašské Klobouky zároveň apeluje na občany, aby dbali pokynů dohlížející Městské policie a dopravního značení, které bude korigovat možnosti dopravního provozu na hlavním tahu městem. Za pochopení a toleranci dočasného zhoršení komfortu děkujeme.
 
Lenka Zvonková
 

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA