Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Na Pozlovicku byly vykradeny čtyři chaty

date_range 10.Dub, 2009 featured_play_list Aktuality
 
 
V chatové oblasti Lipsko v obci Pozlovice vykradl neznámý pachatel hned čtyři chaty. Co všechno ukradl, se zatím neví, většina majitelů se totiž nemohla na místo dostavit a své věci zkontrolovat. Jisté však je, že z jedné chaty zloděj odmontoval a odnesl umělohmotné záchodové prkno v hodnotě sto korun. Poškozením dveří však majiteli vznikla škoda za pět a půl tisíce.  
 
Ke vloupání došlo pravděpodobně někdy v posledním týdnu, podle způsobu provedení jde o téhož pachatele. Majitel jedné z chat krádež nahlásil ve čtvrtek odpoledne. Policisté proto okamžitě zkontrolovali celou chatovou oblast a zjistili, že se zloděj vloupal ještě do dalších tří obydlí. Všechny majitele jsme o tom okamžitě informovali a těm, kteří nemohli přijet a své věci si zabezpečit, jsme chaty zapečetili. Trest pro zloděje se bude odvíjet podle způsobené škody, jejíž rozsah zatím neznáme. Obecně je za trestné činy krádež, poškozování cizí věci a porušování domovní svobody, hrozí dvouleté vězení.

Jana Bartíková
tisková mluvčí

 

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA