Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Lednová očista organismu. Základem zdravé stravy jsou kvalitní suroviny

date_range 21.Led, 2019 featured_play_list Aktuality, PR ČLÁNEK

HORNÍ LIDEČ: Po čase hodování a přejídání, které nás provází koncem roku se řada lidí během ledna stále častěji přiklání ke stravě střídmé a pokud možno zdravé. Někdy při tom hledáme složitá řešení ve formě různých doplňků stravy, přitom stačí málo. Základem zdravé stravy jsou kvalitní suroviny. K těm, po kterých saháme téměř denně, patří i mouka. O tom, že je velký rozdíl mezi průmyslovou a tou, která je mletá staletou technologií na kamenném mlýně se Vás v přiloženém videu pokusí přesvědčit mlynář Jan Slovák z Pekárny u mlýna v Horní Lidči.

 

Jeho mouky již obdržely několik certifikátů včetně Klasy a Perly Zlínska. Národní koordinátorka pro regionální potraviny PhDr. Kateřina Čadilová, která mouce a výrobkům z ní udělila značku Beskydy originální produkt, je jejich kvalitou nadšena a doporučuje: „Vyzkoušejte někdy třeba přípravu obyčejné bábovky z pšeničné, celozrnné mouky a budete velmi mile překvapeni.“ Navíc uděláte první krok k naplnění motta pekárny „Z našú múkú do sta rokú“.

 

 

Více zajímavých informací najdete na FB profilu Pekárny u mlýna v Horní Lidči ZDE.

 

-PR článek-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA