Lednová očista organismu. Základem zdravé stravy jsou kvalitní suroviny
HORNÍ LIDEČ: Po čase hodování a přejídání, které nás provází koncem roku se řada lidí během ledna stále častěji přiklání ke stravě střídmé a pokud možno zdravé. Někdy při tom hledáme složitá řešení ve formě různých doplňků stravy, přitom stačí málo. Základem zdravé stravy jsou kvalitní suroviny. K těm, po kterých saháme téměř denně, patří i mouka. O tom, že je velký rozdíl mezi průmyslovou a tou, která je mletá staletou technologií na kamenném mlýně se Vás v přiloženém videu pokusí přesvědčit mlynář Jan Slovák z Pekárny u mlýna v Horní Lidči.
Jeho mouky již obdržely několik certifikátů včetně Klasy a Perly Zlínska. Národní koordinátorka pro regionální potraviny PhDr. Kateřina Čadilová, která mouce a výrobkům z ní udělila značku Beskydy originální produkt, je jejich kvalitou nadšena a doporučuje: „Vyzkoušejte někdy třeba přípravu obyčejné bábovky z pšeničné, celozrnné mouky a budete velmi mile překvapeni.“ Navíc uděláte první krok k naplnění motta pekárny „Z našú múkú do sta rokú“.
Více zajímavých informací najdete na FB profilu Pekárny u mlýna v Horní Lidči ZDE.
-PR článek-