Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Nevšová se s Napajedly rozešla smírně

date_range 13.Bře, 2018 featured_play_list Sport

 

Za téměř jarního počasí jsme poměřili své síly s mužstvem Napajedel, kde se představil v bráně Jiří Balážik, čerstvá posila z Viktorie Otrokovice. V úvodní části utkání měli Napajedla herní převahu, my se snažili zkoncentrovat, jelikož opět na středu zálohy hrál Vašek Tomšů díky absenci Petera Strateného. V 17. minutě utkání se nám podařilo po rohovém kopu skórovat, kdy se nejlépe v pokutovém území zorientoval Martin Toman a ujali jsme se vedení. Branka Napajedla zaskočila a my začali více kombinovat a dostali se do hry, další branku jsme však nevstřelili. Soupeř však postupně převzal iniciativu, ze které pramenil v závěru poločasu tlak na bránu a také na konci první půle ve 45. minutě skóroval. Poločas tak skončil smírně 1-1.

Ilustrační foto: Zdeněk Rumplík – Z utkání Nevšové a Slavičína B

Druhý poločas se hrál svižně, nahoru-dolů Napajedla si vytvořila šance, ale gólman Dušan Konečný byl velice pozorný a změnu skóre nepřipustil. Po jednom z průniků našel Vašek Tomšů Romana Vašičku a ten nás poslal do vedení 2-1. Napajedla chtěla utkání zvrátit a to se jí také podařilo, kdy z pokutového kopu vyrovnali na 2-2. V 90. minutě vystihl Vašek Tomšů nepřesnou hru mezi stopery Napajedel a šel sám na jejich gólmana, sólový průnik však neproměnil a tak zápas skončil 2-2. V sobotu 17.3. od 10 hodiny ranní se utkáme v Hrádku s mužstvem Slavičína B při svém posledním přátelském utkání bohaté zimní přípravy.

TJ Sokol Nevšová – FS Napajedla 2-2 (1-1)

Branky Nevšové: Toman, Vašička

Sestava Nevšové: Konečný – Beňo, Kuric, Vlachynský, Dubec, Toman, Tomšů, Munster, Juriga, Fuksa, Pastorek

Střídali: Gabko, Vašička

Ivana Urbanová, předsedkyně TJ Sokol Nevšová

(-kos-)

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA