Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Štítenský Hnaníček bral v deblu na Vršavě 3. místo

date_range 08.Bře, 2018 featured_play_list Sport

 

Dvojice Miloš Michel, Anton Oškrobaný (Bytča, Považská Bystrica) zvítězila v 1. ročníku mezinárodního turnaje čtyřher Zimní debly na Vršavě, který byl třetím podnikem českého amatérského okruhu hráčů nad padesát let sezony 2018.

Slováci v halovém antukovém turnaji ve Zlíně porazili v semifinále Dušana Machalu s Petrem Handlířem (Zlín, Brno) 7:5, ve finále pak zdolali pár z Vyškova Ladislav Jůn, Jiří Úlehla 6:3. Ve druhém semifinále Jůn s Úlehlou udolali Miroslava Petruželu s Josefem Hnaníčkem (Daskabát u Olomouce, Štítná nad Vláří) 6:4. Třetí místo vybojovali Petružela s Hnaníčkem. Ti v souboji o bronzovou příčku překonali Machalu s Handlířem 6:3.

Michel s Oškrobaným určitě nepatřili k favoritům. Díky souhře ale zaskočili všechny soupeře. Slováci spoustu vítězných balónů získali po přesných prohozech a dokonalých lobech. Souhra zdobila také Jůna s Úlehlou. Překvapil narychlo složený bronzový debl. Petružela s Hnaníčkem se prosazovali dobrým servisem a tvrdými údery," hodnotil nejlepší páry ředitel turnaje Jan Nahodil.

Ve Zlíně se hrála také Soutěž velké útěchy (o 5. místo). Pátou příčku získalo domácí duo Dalibor Novák s Ladislavem Kučeříkem, kteří ve finále jasně překonali Cyrila Krajčíra s Vladimírem Mračnou (oba Moravský Svätý Ján) 6:2. „Novák s Kučeříkem byli sehranější dvojicí," prozradil Nahodil.

Soutěž malé útěchy (o 9. místo) vyhrál pár Jiří Strnad, Luboslav Turza (Zlín, Ilava). Ti ve finálové partii zdolali Jana Nahodila se Štefanem Grendelem (Valašské Klobouky, Dubnica nad Váhom) 6:4. „Vítěze zdobila větší vůle po úspěchu," uznal jeden z hráčů z poraženého deblu Jan Nahodil.

Lubomír Hotař

 

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA