Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

O nedašovské porážce s Ilavou rozhodly čtyřhry

date_range 12.Led, 2018 featured_play_list Sport

 

V dohrávce třetího kola 16. ročníku mezinárodního stolně tenisového Kameň Cupu se muselo družstvo Nedašova smířit s těsnou porážkou. Valaši podlehli Ilavě 8:10.

O osudu tohoto střetnutí se rozhodlo už na jeho začátku. Po čtyřhrách jsme prohrávali 0:2 a pak už jsme náskok Ilavy až do konce utkání nedokázali smazat," prozradil vedoucí nedašovského kolektivu Jiří Fojtík.

Jeho celek do souboje s velkým favoritem a vítězem loňského ročníku Kameň Cupu nastoupil bez Filipa Řeháka, který si plnil školní povinnosti. „Rovněž absence jedné z našich opor se promítla do konečného výsledky. Nicméně překvapil mě výkon mladého náhradníka Patrika Proćházky, jenž pro nás vybojoval tři singlové body. Patrik zdolal Antona Brunovského, Jakúbka a Františka Brunovského," potěšilo Jiřího Fojtíka.

Ten pro svoje družstvo vybojoval dva body. Jednička Nedašova ale uznala, že Slováci měli zápas pod kontrolou. „Ilava se mohla spolehnout na čtyřbodového Petera Mišíka. Dalším jejím tahounem, byl nejúspěšnější hráč posledního ročníku Kameň Cupu Stanislav Oboňa," konstatoval po zápase vedoucí týmu z Valašska.

JAMP ILAVA – STC NEDAŠOV 10:8

Body Nedašova: Procházka 3, Jiří Fojtík 2, Ladislav Fojtík 2, Ladislav Novák.

Lubomír Hotař

 

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA