Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

NA VYBRANÉ LETNÍ KONCERTY ZA MÉNĚ PENĚZ.

date_range 12.Čvn, 2009 featured_play_list Nezařazené
 
 
zdroj: tisková zpráva Live Nation 
 Na několik vybraných vystoupení se společnost Live Nation, jako pořadatel koncertů, dohodla s umělci na společné reakci na současnou světovou ekonomickou recesi. Přední světoví interpreti dali souhlas, že budou součástí nového projektu ARTIST MUSIC EXCHANGE, aby umožnili svým fanouškům zakoupit vstupenky za zvýhodněné ceny na některé letní koncerty.

 Artist Music Exchange má v nabídce vstupenky na vybrané koncerty v České republice, Polsku a Maďarsku. Fanoušci mohou zakoupit omezené množství vstupenek za jednotnou cenu 15 Eur za vstupenku.

 "Letní koncert je skvělým únikem v těchto těžkých ekonomických časech" říká Michael Rapino, Prezident společnosti Live Nation. „V rámci projektu Artist Music Exchange se podílíme na tom, aby fanoušci měli možnost vidět své oblíbené skupiny po celé Střední Evropě".

Fanoušci mohou zakoupit vstupenky v rámci této speciální nabídky na www.artistmusicexchange.com  

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA