Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

WARM UP CREAMFIELDS

date_range 04.Čvn, 2009 featured_play_list Nezařazené
 
 
 Na sobotu 13.6. vychází v A-Clubu ve Slavičíně, warm up party k letnímu festivalu Creamfields, který se uskuteční 3-4.7.2009 na břeclavském letišti. Tato zahřívací party se ponese v duchu melodické taneční hudby a měkčích hudebních stylů jako např. house, electro či tech-house nebo clubhouse
 Hlavním hostem tohoto večera bude DJ MARCUS COOPER ze Zlína, který se pohybuje na scéně od roku 2003 a žánr jeho setů se dá popsat jako electro/house/techhouse. Je známý především díky svým rezidentním parties s názvem Perfect Balance, s nimiž zavítal do všech koutů ČR i na Slovensko. V současnosti je jedním z oficiálních DJs série Creamfields warmupů (po boku DJs Mekki Martin, Elio a Marthen).
 Dalším zajímavým hostem této party bude slovenský DJ SLAVOC, který k nám dorazí s Pezinku. Tento dj hraje od roku 98 a probrázdil všechny kouty klubů po celém Slovensku, ale taky jsme jej mohli slyšet i za hranicemi. Tento večer se nám SLAVOC představí v nabitém setu ze škatulky electro-minimal-tech.
Zbytek lajnapu doplní residentní djs bookingu JZD Promotion. Tak pěkně popořádku. Celou party nakopne ve svém premiérovém house setu DJ SIKI. Dalším ze zástupců pořádající agentury je brněnský DJ IAN FUZZY neunavný zastánce electro music. Lajnap této nadupané akce uzavře DJ MARTINI v tech-house-progressive stylu. Vstupné činí 70 czk a je připraven posílený zvukový park o síle 2 kW. 

LINE UP:
21.00 SIKI (house set)
22.00 IAN FUZZY
23.30 MARCUS COOPER
01.00 SLAVOC
02.30 MARTINI
04.00 END 

 

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA