Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

MOTORACHOT č. 6

date_range 08.Čvn, 2009 featured_play_list Nezařazené

 
 
 

V dalším pokračování Motorachotu vám Wencl přiblíží jednu zajímavou novinku, která postihne budoucí piloty silných strojů a pěkně zeširoka probere osudy značky ARIEL. Nechybí ani podrobnosti k chystanému 4. Rozproudění.

Vysílací časy pořadu najdete ZDE. 

 

Ve vysílání běží již 5. pokračování pořadu a tentokrát je věnováno poměrně nelichotivým statistikám, které se týkají dopravních nehod motorkářů. Vedle řady údajů, ketré nutí minimálně k zamyšlení vám Wencl přidá i osobní zážitek z jedné nedávné nehody, zhodnotí sraz v Rožnově p.R. a přidá i pozvánku na 4. rozproudění.  

Vysílací časy pořadu najdete ZDE.

 

 4. Rozproudění

 
Ve 4. pokračování má pro vás Wencl, jinak president klubu Valašská krev, osobitý pohled na některé filmy, které byste neměli při nasávání kulturních prvků minout. Jeho myšlenky doplňuje opět vybraná muzika a nechybí ani tip na zajímavou akci. 
 
 

 

 Wencl a jeho mašina

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA