Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

V centru Luhačovic převrátila auto na střechu, vážně zranila chodkyni

date_range 23.Říj, 2024 featured_play_list Aktuality
arrow_drop_up Automobil skončil převrácený na střeše. Foto: PČR

Na chodníku na střeše skončila ve středu 23. října před sedmou hodinou ráno v Luhačovicích se svým vozidlem osmapadesátiletá řidička osobního vozidla. Přitom srazila o deset let mladší chodkyni jdoucí po chodníku a narazila také do rodinného domu. Chodkyně utrpěla těžké zranění, řidička pravděpodobně zranění lehké. Obě převezli záchranáři do nemocnice.

 

„Žena jela ve směru od centra Luhačovic směrem na Uherský Brod. Při jízdě z dosud neznámé příčiny vyjela vpravo mimo vozovku, narazila do stromu a převrátila se s vozidlem na střechu. Zároveň narazila do rodinného domu a chodkyně jdou po chodníku. Škoda na vozidle a rodinném domě je předběžně vyčíslena na 250 tisíc korun,“ popsala mluvčí policistů Monika Kozumplíková.

Automobil skončil převrácený na střeše. Foto: PČR

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. „Dechové zkoušky byly u obou žen negativní. Veškeré okolnosti této havárie budou prověřovat zlínští dopravní policisté ve spolupráci s kriminalisty,“ uvedla mluvčí policistů.

 

Policisté žádají o pomoc. Pokud jste dnešní ranní dopravní nehodu viděli, volejte, prosím, na číslo dopravního inspektorátu ve Zlíně 974 666 259 nebo na linku tísňového volání policie 158.

 

-tz-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA