Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

prodej bytu 2+kk ,Horní Lideč

REGION: Celý region

  | ID:198529

| VLOŽENO: 21. 10. 2024

obrazek

Nabízíme byt na prodej v Horní Lidči a předem mohu prozradit, že jde o opravdovou pecku, hledáte-li na Valašsku krásný, moderně zařízený byt. Tento je dispozičně řešen jako 2+kk a okamžitě vás nadchne svým komfortem a polohou v srdci malebné a klidné, ale spádové obce. Tento světlý a prostorný byt je ideální jak pro vlastní bydlení, tak jako skvělá investice k pronájmu.

 

Byt 2+kk na prodej disponuje podlahovým topením, které zajistí teplo i v chladnějších měsících, a prostorným balkonem o rozloze 8 m² s výhledem do klidného okolí. Okna směřují do zeleně, což vytváří příjemný pocit soukromí a klidu. Ideální záležitost pro každého, kdo chce bydlet trochu dál od městského ruchu, na čerstvém vzduchu, obklopen přírodou. Obytná plocha je navržena tak, aby každá místnost plně využila svůj potenciál a novým obyvatelům ihned poskytla maximální komfort.

 

U vstupu se nachází praktická koupelna s toaletou v moderním designu, s kvalitním vybavením. Po náročném dni vás odreaguje prostorný obývací pokoj – světlý, vzdušný a vybavený pohodlnou sedačkou, která přímo vybízí k okamžité relaxaci. V této části bytu snadno zapomenete na každodenní shon.

 

Navíc je odtud přímý vstup do kuchyně, kde na vás čeká zcela nová, elegantní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči – trouba, sklokeramická deska, mikrovlnná trouba a myčka. Vaření v této kuchyni bude radostnou záležitostí a jídelní kout přirozeně propojí rodinné stolování s příjemným posezením.

Jméno: Tomáš Surovec
Lokalita: Celý region
Telefon: 731765724
E-mail: info@tomassurovec.cz
Web:
https://tomassurovec.cz/?ait-item=prodej-bytu-2kk-horni-lidec
[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

REKLAMA