Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Mňága a Žďorp poprvé v Horní Lidči

date_range 18.Říj, 2024 featured_play_list Aktuality

Hodinový hotel, Made in Valmez, I cesta může být cíl. Tyto a mnoho dalších skvělých písniček mají jednoho společného jmenovatele – kapelu Mňága a Žďorp. Tato valašská rocková legenda patří mezi nejvýraznější hudební kapely české porevoluční éry. Na svém kontě má již čtrnáct řadových alb. Zatím poslední vyšlo v roce 2019 a nese název Třecí plochy.

 

Soubor si během kariéry prošel i filmovou zkušeností, a to v rámci natáčení mystifikačního dokumentu Mňága-Happy End, který spatřil světlo světa v roce 1996.

 

Krom melodických kytar a originálních textů symbolizuje kapelu především frontman a zpěvák Petr Fiala, který je znám též jako moderátor a spisovatel.

 

Nyní Mňága a Žďorp zavítá poprvé do Horní Lidče. Těšit se můžete na osvědčené hity i novinky z připravovaného alba.

Akce se koná 25.10. 2024 od 20:00 v Trezoru Přírody v Horní Lidči.

 

A pro všechny, kteří chtějí nostalgicky zavzpomínat na hudební devadesátá léta, je po koncertu připravena Afterparty s DJ Davidem Filákem.

 

Všichni jste srdečně zváni.

 

Předprodej vstupenek na www.xticket.cz
Odkaz na fb událost ZDE.

 

 

-PR-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA