Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Domácí Újezd těsně podlehl fotbalistům z Návojné

date_range 17.Říj, 2024 featured_play_list Sport
arrow_drop_up Ilustrační foto

SK Újezd – Návojná 2:3

 

Ivan Pecha, trenér SK Újezd: Už v pátek před zápasem s Návojnou bylo hřiště v Újezdě silně podmáčené a víkendový déšť to ještě zhoršil, takže v neděli před samotným zápasem s lídrem tabulky bylo hřiště na samé hraně způsobilosti. Tomu odpovídalo i dění na hřišti, když míč víc létal vzduchem, protože kombinační fotbal hrát moc nešel. V zápase nechyběly emoce, šance a sporné momenty na obou stranách, ale pro nás to závěrečným hvizdem skončilo.

 

Návojná ze svých šancí, které si vytvořila, dokázala i díky svému elitnímu střelci Šebákovi dát branky tři a v zápase už vedla tři nula. My však zbraně nesložili a snížili na rozdíl jedné branky. Srovnat stav už se nám ale i přes čtyřminutové nastavení nepodařilo. V prvním poločase dala první branku až minutu před koncem po standardní situaci, kdy Šebák zblízka hlavou míč uklidil do naší brány. Ihned jsme mohli stav srovnat, ale ideální nabídku Štěpána Kováře z pravé strany jeho parťák v útoku Petr Šustek dobře netrefil. Dlužno dodat, že jak hosté tak i my si první poločas vytvořili několik jasných brankových příležitostí.

 

Stejně tomu bylo i druhou půli. Jenže zatímco hosté ze svých vytvořených šancí přidali další dvě branky, tak my ty své tutovky trestuhodně zahazovali. Až v 74. minutě se prosadil střídající Radim Pavelka po samostatné akci a chladnokrevně dal první branku. Ožili jsme a výsledkem bylo, že jsme za deset minut kopali penaltu, kterou Adam Pecha bezpečně proměnil. Víc už jsme ale nestihli. Takže hodnocení je jednoduché. Návojná dala branky tři, my dvě. Tudíž hosté si odvezli výhru a my zůstali bez bodu. Hodíme to za hlavu a jedeme dál.

Ondřej Macháč, vedoucí Návojné: Hřiště bylo na hraně regulérnosti, totální bláto. Kdyby pršelo ještě chvíli, utkání se možná ani neodehraje. Bylo jasné, že to nebude technický fotbal po zemi, tak to i vypadalo, oba týmy se do útoku dostávaly nákopy. A vytvářely si hodně šancí.

 

My šli do vedení gólem do šatny. Rozhodující chvíle přišla ve druhém poločase, kdy jsme odskočili na rozdíl tří branek. Domácí to otevřeli, my se dostávali do protiútoků, Újezd taky.

 

Závěr jsme si nepohlídali, naštěstí jsme to dokopali. Kdyby utkání skončilo 8:10, nikdo by se nedivil, brankáři skvěle zachytali. Ondra Šebák sice nebyl tolik vidět, terén spíše svědčil hráčům s nižším těžištěm. Vstřelil však tři góly, rozhodl.

Zdroj: Facebook SK Újezd

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA