Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Podcast Přepište dějiny se odvysílá živě z Horní Lidče

date_range 17.Říj, 2024 featured_play_list Aktuality
arrow_drop_up Historik Michal Stehlík a publicista a novinář Martin Groman

Již 23. října zavítají do Horní Lidče autoři oblíbeného pocastu Přepište dějiny. Historik Michal Stehlík a publicista a novinář Martin Groman přibližují složitá historická témata široké veřejnosti a hledají netradiční úhly pohledu na minulost.

 

Tentokrát se zaměří na osobnost Štěpána kardinála Trochty, rodáka z Francovy Lhoty. Prošel koncentračními tábory, byl statečným odpůrcem totalitních režimů a jeho život byl plný dramatických zvratů.

 

Osud kardinála se proplétal velkými dějinami 20. století a právě tyto turbulentní okamžiky ovlivnily nejen církev, ale i český národ.

 

Přijďte 23.10. od 18:00 do Trezoru přírody v Horní Lidči poznat blíže život kardinála Trochty naplněný odvahou, utrpením, vírou a odhodláním hájit pravdu a spravedlnost do poslední chvíle.

 

Vstupenky v prodeji na OÚ Horní Lideč a Betlému. Cena: 100 Kč
Odkaz na fb událost ZDE.

 

 

-tz-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA