Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Valašský pivní košt už v sobotu ve Valašských Kloboukách

date_range 17.Čvc, 2024 featured_play_list Aktuality
arrow_drop_up Ilustrační foto

Velký svátek pro všechny milovníky piva klepe na dveře. Již tuto sobotu 20. července proběhne na fotbalovém hřišti ve Valašských Kloboukách 6. pokračování oblíbené pivní ochutnávky Valašský pivní košt.

 

Na co se mohou návštěvníci těšit?

 

Letos se představí 7 pivovarů, které nabídnou k ochutnání téměř 40 vzorků piva. Chybět nebudou klasické ležáky, tak svrchně kvašené Ejly typu APA, IPA nebo i NEIPA. Těšit se můžeme i na čím dál více oblíbené kyseláče (sour) – my ho prostě milujeme! Vybírat bude opravdu z čeho.

 

Foto z minulého ročníků. Celá fotogalerie ZDE

 

Silnému zastoupení se těší i gastro zóna, kde letos ochutnáme samé chuťovky. Posuďte sami: domácí langoše, hamburgery, palačinky, topinky, grilované speciality nebo dokonce i dukátové buchtičky. Ty ocení především děti. Hlavními taháky hudebního večera budou kapely Šufunky Gang, slovenská D.O.R.A. nebo kytaroví mágové z Walmezu Mark Twain. Pro největší srdcaře jsme opět připravili limitovanou edici degustačních sklenic s naším logem. I letos je vstupné pouze 100,- a to až od 15 let.

 

Na košt nejlépe vlakem

 

„Pokud si chcete udělat pěkný výlet, přijeďte k nám vlakem, areál je od nádraží vzdálený „pouze“ 100 metrů, místa k sezení máme hodně, tak si klidně vezměte i deku a jen tak si můžete poležet na trávě,“ dodávají nakonec pořadatelé.

 

Valašský pivní košt. Foto: Karolína Šuchmová

 

 

-pr-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA