Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Deset kilometrů kličkoval po silnici. Řidič nadýchal přes 4 promile

date_range 08.Čvc, 2024 featured_play_list Aktuality
arrow_drop_up Ilustrační foto: archiv redakce

Pozorná řidička upozornila ve čtvrtek večer policisty na opilého řidiče. Žena okolo dvaadvacáté hodiny jela ze Zubří do Rožnova pod Radhoštěm a všimla si před ní jedoucího kličkujícího automobilu. Ten zanedlouho zastavil na parkovišti před jedním z rožnovských supermarketů.

 

„Řidička nám telefonicky sdělila, že muž sice vystoupil, ale že zřejmě ještě bude v cestě pokračovat,“ popsal mluvčí policistů Petr Jaroš. A za několik minut muž opravdu opět usedl do vozidla a odjel. To už k místu přijížděla i hlídka rožnovských policistů, která automobil zastavila na ulici Meziříčské.

 

Řidič nadýchal 4,40 promile

 

Následná dechová zkouška na alkohol u pětatřicetiletého řidiče potvrdila podezření, že za volant usedl pod jeho vlivem. A její výsledek byl až alarmující. „Výsledná hodnota zkoušky byla 4,40 promile alkoholu. Policistům muž zároveň uvedl, že v danou chvíli vykonával činnost bezpečnostní agentury a ke kontrolovanému objektu přijel až z Valašského Meziříčí,“ uvedl mluvčí policistů.

 

Muž je vzhledem k naměřené hodnotě podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu podle policistů hrozí až jednoletý trest odnětí svobody.

 

-tz-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA