Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Vyhrožoval pracovnici úřadu práce, že všechny vystřílí

date_range 04.Čvc, 2024 featured_play_list Aktuality
arrow_drop_up Ilustrační foto: archiv redakce

Z trestného činu nebezpečné vyhrožování ve středu obvinili zlínští kriminalisté čtyřiapadesátiletého muže bez domova, který v pondělí vyhrožoval telefonem pracovnici úřadu práce, že všechny vystřílí, protože ho vyřadili z evidence. Recidivistovi, který má v rejstříku trestů pět záznamů a nyní je v podmínce, hrozí roční pobyt za mřížemi.

 

„Muž přišel dopoledne na jednání, kde se choval slušně. Odpoledne ale zjevně pod vlivem alkoholu zavolal stejné zaměstnankyni, která s ním dopoledne jednala, a začal ji urážet vulgárními výrazy. Když mu sdělila, že si nepřeje, aby s ní jednal tímto tónem, a zavěsila telefon, po pár minutách zavolal znovu. Tentokrát už vyhrožoval vystřílením celé instituce. Žena podala na muže trestní oznámení,“ popsala mluvčí policistů Monika Kozumplíková.

 

Policisté muže zadrželi v místě bydliště jeho rodinných příslušníků. Nadýchal 1,68 promile, převezli ho proto do protialkoholní záchytné stanice v Kroměříži k vystřízlivění. O den později po nutných úkonech trestního řízení recidivistu obvinili. K tomu, co je mu kladeno za vinu, se přiznal. O jeho trestu rozhodne soud.

 

-tz-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA