Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Taneční párty REST & BEAT míří na hrad Brumov

date_range 10.Kvě, 2024 featured_play_list Aktuality
arrow_drop_up Párty REST & BEAT na střeše Domu na rohu minulý rok. Foto: REST & BEAT

Po necelém roce se znovu vrací úspěšný koncept REST & BEAT spojující elektronickou hudbu, pohodovou atmosféru a jedinečné prostředí. Pokračování nese podtitul My Castle / My House a bude se konat v sobotu 15.6.2024 od 17:00 do 23:00 na hradě Brumov.

 

„První párty jsme realizovali před necelým rokem na střeše Domu na rohu ve Valašských Kloboukách. Akce se vyprodala a dostaly jsme na ni od návštěvníků pozitivní ohlasy, takže jsme rovnou uvažovali o další lokalitě – konkrétně hradu Brumov, který za nás přesně splňuje to zásadní – podmínku jedinečnosti místa konání. Náš cíl je jasný – chceme propojit historické prostředí s moderními prvky (od elektronické hudby až po světelný dekor), a to tak, aby vznikla neopakovatelná, originální, a přesto harmonická atmosféra pro každého jednoho návštěvníka,“ říká Lukáš Martinka, organizátor akce.

 

Párty REST & BEAT na střeše Domu na rohu minulý rok. Foto: REST & BEAT

 

Návštěvníci se mohou těšit na kvalitní hudební produkci ve stylu deep house a trance, míchané drinky, výhled na západ slunce, a především pohodovou atmosféru. Za mixážním pultem se opět představí DJ Anthony, John Massive a Lukke Marten.

 

Událost na Facebooku: REST & BEAT My Castle / My House

Předprodej vstupenek ZDE.

 

 

-pr-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA