Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Komplexní well-being. Nové centrum pohybu ve Valašských Kloboukách

date_range 27.Lis, 2023 featured_play_list Aktuality, PR ČLÁNEK

Sníte o tom, že jste v práci vysoce výkonní a zároveň jste schopni se efektivně relaxovat a regenerovat? Máte před sebou obraz o tom, že jste schopni plně se těšit z života a svých koníčků bez bolesti a omezení? Obraz o životě plném vitality a energie? Představujete si, že dosáhnete optimálního tělesného a duševního zdraví?

 

Nebo vás naopak trápí hluboké pocity bolesti a nepohodlí způsobené pracovním přetížením a stresem? Trvalé bolesti hlavy a zad omezují vaši schopnost se soustředit a fungovat na plný výkon? Neustálá únava a vyčerpání zasahuje do vašeho osobního i pracovního života? Pociťujete, že se váš zdravotní stav zhoršuje a nevíte, jak tento trend zvrátit?

 

Každý se obává dlouhodobých zdravotních komplikací nebo má strach, že se jeho zdraví a výkonnost v práci bude nadále zhoršovat nebo z předčasného stárnutí a ztráty vitality. Obavy nás provázejí při nedostatku času nebo vytrvalosti aktivně se věnovat regeneraci a relaxaci. Často také neposloucháme signály těla a nedokážeme svému tělu naslouchat nebo nám chybí techniky a nástroje, které by nám pomohly lépe zvládat stres a napětí. Udržovat vyváženost mezi prací a aktivním odpočinkem.

 

LEKTORSKÉ PROGRAMY A WORKSHOPY MASÁŽE A FITNESS

 

Od toho jsme tu my. Stavíme na spolupráci tří zásadních odborností pro komplexní péči o funkční stránku pohybu. Umíme ulevit od bolesti a napětí v těle. Napomáháme plnit dlouhodobé sny o fyzické a psychické kondici. Spojujeme lidi stejného založení v komunity, které se vzájemně umí hecovat a podržet.

 

Maséři, fyzioterapeutky, sportovní trenéři

 

Nabízíme profesionální služby a koučink včetně firemního členství a agenturních služeb pro organizace a zaměstnavatele.

 

Zabezpečujeme výjezdy na pracoviště a provozujeme vlastní prostory se zázemím.

 

Služby masážního studia, VIP fitness cvičeben a lektorské programy skupinových cvičení provozujeme na ulici Čs. armády 1113 ve Valašských Kloboukách v „Domě na rohu“ 3. patro.

 

CENTRUM POHYBU | Move Centre s.r.o.

Masarykovo náměstí 103
766 01 Valašské Klobouky
www.mc-fitness.cz

Tel.: 777 142 015

 

Dárkové poukazy ZDE

 

Video: Co přináší VIP členství

 

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA