Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Navštivte Púchovskou dolinu a Hornolidečsko

date_range 08.Čvc, 2014 featured_play_list Aktuality

 

Kromě nevšedních zážitků můžete získat také originální tričko. Smyslem projektu, do kterého jsou zapojené příhraniční obce, je podpora cestovního ruchu a zviditelnění krás valašských obcí.

Nepotřebujete k tomu nic. Jen třeba sednout na kolo, a pokud chcete po projetí všech vesnic získat tričko, je nutné si ještě zakoupit turistický pas. Za patnáct korun nebo půl eura ho můžete získat na každém obecním úřadě v rámci Púchovské doliny a Hornolidečska. Stejná nabídka platí i pro milovníky turistiky.

foto OÚ Horní Lideč

S turistickým pasem dostanete publikaci, která obsahuje základní informace o obcích a turistických zajímavostech, tipech na výlety a místech, kudy vedou cyklostezky. Pak už je jen nezbytné shromažďovat do pasu razítka z obcí, které jste navštívili. Po získání všech dvaadvaceti na Vás čeká „vzpomínkové" tričko s jedinečným číslem. K vyzvednutí pro Vás bude připravené tam, kde jste zakoupili turistický pas.

„Věříme, že i tímto způsobem zviditelníme krásné obce a jejich turistické cíle a navzájem poznáme naše sousedící regiony Hornolidečska a Púchovské doliny," říká přednosta Obecního úřadu Dohňany Andrej Kozma.

foto OÚ Horní Lideč

Projekt turistických pasů vznikl na základě dlouhodobé spolupráce mezi příhraničními obcemi Hornolidečska a Púchovskej doliny. Spuštěn byl s prvním červencovým dnem.

V Horní Lidči si pro pas můžete přijít do informačního centra, které sídlí v budově betlému.

Ludmila Brousilová, Obec Horní Lideč

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA